Preview Mode Links will not work in preview mode

Nahrávky ovčí babičky - Harry Potter, Zaklínač a seriály

May 11, 2020

 

Pavel, Terka, Barča a Maruška přilétají do kapitol 7-9, v nichž Harry moudře čelí svému strachu, téměř zachrání učitele před smrtí otrávením a nakonec ani Cedric Diggory nedokáže zachránit Nebelvír před chmurnou prohrou.


May 10, 2020

 

Kam vyrazit? Co si vzít s sebou? Jak ušetřit? Poslechněte si další díl našeho týdenního podcastu plného užitečných doporučení. Tento týden Vám @TPodcasterka a Pavel poradí, jak na výlet v Čechách.


May 10, 2020

Čeká vás v blízké budoucnosti změna? Nejste úplně spokojení, ale bojíte se směřovat jinam? Poslechněte si další díl našeho týdenního podcastu plného užitečných doporučení. Tento týden s @TPodcasterkou a Mašinkou.

Napište nám vaše připomínky/náměty/dotazy do komentářů nebo email...


May 10, 2020

Děje se Vám někdy, že s někým jste, ale navzájem se nevnímáte? Jak trávit čas doopravdy spolu? Poslechněte si další díl našeho týdenního podcastu plného užitečných doporučení. Tento týden s @TPodcasterkou a Pavlem.

Napište nám vaše připomínky/náměty/dotazy do komentářů nebo email...


May 10, 2020

Jak začít s vařením a nebát se experimentovat? Poslechněte si další díl našeho týdenního podcastu plného užitečných doporučení. Tento týden s @TPodcasterkou a Pavlem.

 

Napište nám vaše připomínky/náměty/dotazy do komentářů nebo email nahravkyovcibabicky[at]gmail.com.

  • Twitter: