Preview Mode Links will not work in preview mode

Nahrávky ovčí babičky - Harry Potter, Zaklínač a seriály

Apr 4, 2016

V druhé epizodě se s hereckou elitou divadelního souboru Šramot - Maruška, Kozíz, Fána a slavná herečka Jana Pauzarová - bavíme o tom, co nás svedlo dohromady.

Dozvíte se, jak se naše osudy střetly na prknech divadla, co režiséři nemají rádi, kdo by vyhrál Hunger Games a co všechno se dá stihnout...


Apr 3, 2016

Pavel, Terka, Barča a Maruška tráví veškerý čas v knihovně hledáním Nicolase Flamela. Proč to nebyl praktický nápad, proč je Malfoy ohledně Vánoc pozér a co se stane se stovkou nesnědených krocanů z hostiny?

Jsme váš český podcast, ve kterém probíráme svět knih Harry Potter, kapitolu po...


Apr 3, 2016

 

Pavel, Maruška, Barča a Terka nikdy netušili, že můžou někoho nesnášet víc než Dudleyho. Co se teď prodává v Brně, jak opravdu využít pamatováček a proč by si Minerva měla srovnat priority?

Jsme váš český podcast, ve kterém probíráme svět knih Harry Potter, kapitolu po kapitole.

  • RSS feed:...


Apr 3, 2016

 

Pavel, Terka, Voloďa, Barča a Maruška se vrací do kapitol 5-8 kamene mudrců, aby vyřešili ožehavé otázky jako: kolik draků je ročně uloveno na hůlky? Platí kouzelníci daně? Zapálil opravdu Hagrid při pařbě svou hájenku?

Jsme váš český podcast, ve kterém probíráme svět knih Harry Potter,...


Apr 3, 2016

V úvodní epizodě rekapitulujeme a probíráme první čtyři kapitoly knihy Harry Potter a Kámen mudrců. Přidejte se k Pavlovi, Terce, Marušce, Barče a Kačce, kteří po letech znovu objevují kouzelnický svět!

00:59 - 1: Chlapec, který zůstal naživu - rekapitulace

07:57 - 1: Chlapec, který zůstal...